Băieţelul blond şi omagiul adus fotbalului Reviewed by Momizat on . Prietenul Adi a scris în această săptămână despre “Diverse moduri de risipire”. E un text adorabil, pe care îl găsiţi pe www.adriangeorgescu.ro. “În Anglia, de Prietenul Adi a scris în această săptămână despre “Diverse moduri de risipire”. E un text adorabil, pe care îl găsiţi pe www.adriangeorgescu.ro. “În Anglia, de Rating:
You Are Here: Home » Home » Băieţelul blond şi omagiul adus fotbalului

Băieţelul blond şi omagiul adus fotbalului

Prietenul Adi a scris în această săptămână despre “Diverse moduri de risipire”. E un text adorabil, pe care îl găsiţi pe www.adriangeorgescu.ro. “În Anglia, de pildă, îmi place Wolverhampton. O echipă reconstruită din ţărână de Mick McCarthy şi readusă în Premier League în 2009, una din cele mai vechi ale fotbalului englezesc, deci ale lumii”, notează Adi. “Caz destul de rar în Premier League, cei mai buni fotbalişti ai echipei sunt britanici, într-o eră în care asta nu prea mai contează”.

Această confesiune îmi aminteşte de o declaraţie de anul trecut a lui Robert Plant, solistul vocal de la Led Zeppelin – cea mai mare invenţie din istoria muzicii rock.

Întrebat care a fost primul concert pe care l-a văzut, Plant a răspuns fără să clipească: “”Wolverhampton- Dinamo Moscova, 9 noiembrie 1955″. Nu cred că exista un omagiu mai frumos la adresa fotbalului.

Să mai spunem că echipa engleză a câştigat cu 2-1 şi că poarta sovieticilor era apărată de legendarul Lev Iaşin. Iar printre cei 55.000 de spectatori se afla băieţelul bălai de şapte ani care avea să umple, nu peste mult timp, alte şi alte stadioane, cu „Babe I’m Gonna Leave You” sau “Whole Lotta Love”.

http://youtu.be/IfdgGipe95g

Comments (1)

Leave a Comment

Alin Paicu © Copyright 2014, All Rights Reserved. | Powered by Alex Revega

Scroll to top