O captură care dă fiori Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_1862" align="aligncenter" width="800"] Somnul imens a cedat după două ore de luptă[/caption] Un somn de 90 de kilograme şi 2,10 metri lu [caption id="attachment_1862" align="aligncenter" width="800"] Somnul imens a cedat după două ore de luptă[/caption] Un somn de 90 de kilograme şi 2,10 metri lu Rating: 0
You Are Here: Home » Home » O captură care dă fiori

O captură care dă fiori

Somn

Somnul imens a cedat după două ore de luptă

Un somn de 90 de kilograme şi 2,10 metri lungime a fost prins cu lanseta vineri, pe Dunăre, în Golful de la Dubova (Mehedinţi). Autorul impresionantei capturi este Claudiu Cernea, un pescar amator, proprietar al unei pensiuni din Clisura Dunării, relatează jurnalista Corina Macavei pentru adevarul.ro.
Cernea a povestit că, până vineri, nu mai fusese de un an la pescuit, aşa că a ieşit pe Dunăre cu barca, împreună cu un prieten. Somnul a muşcat la coropişniţă, iar lupta pentru a-l scoate din adâncuri a durat mai bine de două ore. “O experienţă deosebită! Sunt mulţumit fiindcă am reuşit să ies cu acest uriaş la mal. A fost multă adrenalină, a fost multă muncă, a fost şi distracţie în acelaşi timp”, s-a lăudat pescarul. Somnul imens va fi pregătit pentru turişti, care se vor delecta cu ciorbă, saramură şi grătar.
Captura izbutită de Cernea nu e cea mai mare de pe Clisura Dunării. În urmă cu doi ani, un alt pescar a prins în zonă un somn de 105 kilograme şi 2,5 metri lungime.

Leave a Comment

Alin Paicu © Copyright 2014, All Rights Reserved. | Powered by Alex Revega

Scroll to top