Cum ar fi arătat prima pagină a ziarului “Adevărul” dacă ne-am fi calificat la Rio Reviewed by Momizat on . La “Adevărul”, şedinţa de pagina întâi e programată la ora 17.00. Marţi după-amiază, înaintea partidei-retur cu Grecia, jurnaliştii au luat în calcul pentru edi La “Adevărul”, şedinţa de pagina întâi e programată la ora 17.00. Marţi după-amiază, înaintea partidei-retur cu Grecia, jurnaliştii au luat în calcul pentru edi Rating:
You Are Here: Home » Home » Cum ar fi arătat prima pagină a ziarului “Adevărul” dacă ne-am fi calificat la Rio

Cum ar fi arătat prima pagină a ziarului “Adevărul” dacă ne-am fi calificat la Rio

La “Adevărul”, şedinţa de pagina întâi e programată la ora 17.00. Marţi după-amiază, înaintea partidei-retur cu Grecia, jurnaliştii au luat în calcul pentru ediţia a doua a ziarului, ca de obicei în astfel de situaţii, două variante pentru prima pagină. Una pentru ratarea calificării, care a şi apărut de altfel, şi una pentru eventualitatea unei victorii care să ne fi dus la Mondialul din 2014, deşi cei mai mulţi dintre noi eram sceptici. La ediţia a doua, sub presiunea orei târzii, e bine ca întotdeauna să existe un draft pentru prima pagină, astfel încât varianta deja schiţată să fie doar adaptată la finalul meciului.

Sigur, veţi spune că doar nişte optimişti iremediabili se puteau gândi la posibilitatea ca Măţel să joace, în 2014, la Porto Alegre sau la Curitiba, dar ziariştii trebuie să fie prevăzători. Prin urmare, am construit, în şedinţă, şi o astfel de primă pagină, dezbătând, timp de câteva minute, şi o propunere de titlu, astfel încât să evităm şi tuşele groase de patriotism, şi minimalizarea unei, până la urmă, performanţe remarcabile. Iată, aşadar, cum s-ar fi prezentat “Adevărul” pe tarabe, miercuri dimineaţă, dacă naţionala ar fi obţinut biletele pentru Brazilia.

Prima pagină a ziarului “Adevărul” de miercuri, 20 noiembrie 2013

Pagina întâi a ziarului “Adevărul” de miercuri, 20 noiembrie 2013, varianta science fiction

Leave a Comment

Alin Paicu © Copyright 2014, All Rights Reserved. | Powered by Alex Revega

Scroll to top