Fata care nu ştia să fie supărată Reviewed by Momizat on . Pe Mimi Voicu n-a văzut-o nimeni tristă. Şi nu pentru că n-ar fi lăsat să se vadă, ci pentru că, pur şi simplu, aşa era ea. Pe Facebook, la job, pe terasă, la c Pe Mimi Voicu n-a văzut-o nimeni tristă. Şi nu pentru că n-ar fi lăsat să se vadă, ci pentru că, pur şi simplu, aşa era ea. Pe Facebook, la job, pe terasă, la c Rating: 0
You Are Here: Home » Home » Fata care nu ştia să fie supărată

Fata care nu ştia să fie supărată

Mimi Voicu

Pe Mimi Voicu n-a văzut-o nimeni tristă. Şi nu pentru că n-ar fi lăsat să se vadă, ci pentru că, pur şi simplu, aşa era ea. Pe Facebook, la job, pe terasă, la cursurile de yoga sau pe Dâmboviţa, cu canotca, tânăra de 33 de ani era însoţită, inevitabil, de cel mai bun tovarăş: un zâmbet frumos ca un riff de chitară. “Mereu a fost veselă, ne molipsea pe toţi cu optimismul şi cu glumele ei. N-am mai cunoscut pe cineva care să iubească atât de mult oamenii şi care să întindă atât de repede o mână de ajutor. Nu sunt doar vorbe alese, pentru că aşa se cuvine în asemenea momente. Dumnezeu s-o odihnească!”, povesteşte încet unul dintre apropiaţii fetei. Absolventă de Drept şi angajată la o multinaţională cu pereţi de sticlă, ea n-a vrut să plece niciodată din România, deşi părinţii săi erau stabiliţi de mai mulţi ani în străinătate.

Mimi nu putea lipsi de la concertul băieţilor din trupa Goodbye to Gravity, care îi erau prieteni. Dincolo de pasiunea pentru muzica bună, ea le pregătea rockerilor şi ţinuta de scenă.

Flăcările din “Colectiv” n-au cruţat-o şi fata a ajuns într-o rezervă a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, cu traheea aproape distrusă de funinginea fierbinte şi cu corneea afectată grav. Intubată şi sedată, Mimi a rezistat până duminică dimineaţă, cât să apuce s-o vadă şi părinţii, veniţi sâmbătă în ţară; apoi numele ei s-a alăturat celorlate de pe lista dureroasă a celor adormiţi. Ca şi Claudiu, Adrian, Vlad sau ceilalţi, ea n-o să fie niciodată statistică. E promisiunea fermă a celor dragi, pe care Mimi i-ar dori veseli şi de-acum înainte.

Mimi

 

 

Leave a Comment

Alin Paicu © Copyright 2014, All Rights Reserved. | Powered by Alex Revega

Scroll to top