Oamenii care ne trebuie Reviewed by Momizat on . Într-un 2014 în care, după o primăvară anemică, a venit o toamnă ploioasă, apoi n-a mai venit nimic, ne uităm cu jind la Honduras şi la Algeria, că la Costa Ric Într-un 2014 în care, după o primăvară anemică, a venit o toamnă ploioasă, apoi n-a mai venit nimic, ne uităm cu jind la Honduras şi la Algeria, că la Costa Ric Rating: 0
You Are Here: Home » Home » Oamenii care ne trebuie

Oamenii care ne trebuie

Ciprian

Într-un 2014 în care, după o primăvară anemică, a venit o toamnă ploioasă, apoi n-a mai venit nimic, ne uităm cu jind la Honduras şi la Algeria, că la Costa Rica ar fi deja indecent s-o facem, visând la Mondiale care au fost şi la altele care n-au să mai vină. La glossy şi la fotbal se pricep toţi românii, dar poate că, în sfârşit, ar trebui să-i lăsăm pe profesionişti să se ocupe. În imagine, Horia Ghibuţiu, acest Ciprian Marica al jurnalismului de calitate, şi Ciprian Marica, acest Horia Ghibuţiu al echipei naţionale. Aceşti domni, unul la 45 de ani, celălat la 28, se află la apogeul carierei, aşa că vă propun să le acordăm încrederea nostră. Să aşteptăm, zic eu, să-şi suflece mânecile şi şorturile, iar vara nu va întârzia să vină. Şi în presă, şi pe stadioane.

Comments (1)

  • mihai toader

    Alin, omul care ne trebuie a ales Konyaspor, adica mediocritatea. S-a dus acolo pentru bani, e alegerea Lui, fara discutie, omul e liber sa faca ce vrea. Las-o insa mai moale cu PR-ul, Marica nu de asta are nevoie..

    Reply

Leave a Comment

Alin Paicu © Copyright 2014, All Rights Reserved. | Powered by Alex Revega

Scroll to top