vineri, 19 aprilie 2019

Toti parintii vor sa afle ce costuri implica celulele stem

Inca de la realizarea primului transplant de celule stem in anul 1988, acestea au ramas una dintre cele mai cautate metode pentru a aborda multidisciplinar bolile sangelui si nu numai. Utilizate indeosebi pentru transplanturile autologe odata cu finalizarea procesului de chimioterapie, acestea asigura o rezerva de elemente figurate ale sangelui, esentiale pentru buna functionare a organismului si a proceselor de baza din cadrul acestuia.
Deoarece recoltarea de la o persoana sanatoasa nu presupune administrarea anterioara de medicatie, elementele celulare stocate in sange sunt garantate de a fi in numar mai mare, fapt pentru care sunt considerate a fi mai benefice. Stocate ulterior in conditii speciale, in azot lichid, acestea isi pot pastra proprietatile ani intregi, fiind ideale pentru un tratament de lunga durata. Daca si tu esti interesat de procedura de transplant ce foloseste celulele stem, afla preturile pentru recoltare de pe site-ul Stem Sure si ofera-i copilului tau cea mai buna sansa la sanatate.

Necesitatea transplantului de celule stem in bolile de sange
Unele dintre cele mai frecvente complicatii post-iradiere sunt scaderea imunitatii, cauzata de numarul mic de leucocite, anemia, data de numarul mic de hematii precum si dificultatea coagularii sangelui, ce isi are originea in scaderea numarului de trombocite.
In cadrul recoltarii din sangele periferic de la o persoana bolnava se extrage de obicei o cantitate suficienta pentru a realiza ulterior 2 astfel de transplante, fapt ce ofera pacientilor o remisiune de durata a bolii. In plus, datorita faptului ca celulele apartin aceluiasi organism, rata succesului unei astfel de proceduri este foarte ridicata. Acelasi tip de proces poate avea loc si prin recoltarea de la nivelul maduvei spinarii dar, datorita dificultatii procedurii in sine, metoda nu este vizata decat in conditiile unei donari benevole in cazul unei patologii hematologice existente in familie ce are indicatie de transplant.

Cat costa un transplant de celule stem
In ceea ce priveste procedeul, acesta incepe odata cu momentul recoltarii si este continuat cu stocarea probelor intr-o banca de celule stem pe toata durata contractului semnat de ambele parti. In cadrul Stem Sure, pachetele cele mai accesibile beneficiaza doar de optiunea de a preleva sange periferic ce contine la randul sau elemente hematopoietice ce vor fi supuse procedurilor aferente pentru a fi separate de restul celulelor si depozitate in cadrul bancii.
Urmatoarele optiuni inglobeaza si recoltarea celulelor mezenchimale, procedura ce se realizeaza exclusiv la momentul nasterii, motiv pentru care poti beneficia printre altele si de asistenta specializata la nastere, testare HLA sau stocarea ADN-ului copilului. Daca si tu doresti sa beneficiezi de aceasta optiune, precum si de informatiile despre celelalte testari ce pot fi solicitate in cadrul programului nostru, afla preturile pentru recoltare de la Stem Sure si fii pregatit de nasterea copilului tau asigurandu-i cele mai bune conditii de a veni pe lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu