marți, 6 august 2019

Rapiditatea este caracteristica de baza a Casei Funerare Luca

Tocmai ce ai primit vestea ca o ruda apropiata a decedat si ca urmare ai nevoie de servicii rapide in sectorul 3. In acest sens, Casa funerara Luca ofera o gama larga de servicii funerare ce sunt efectuate de profesionisti ca urmare a unei lungi experiente in acest domeniu.

Scopul echipei este de a pune la dispozitia familiei o alternativa de servicii cinstite si de calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Fiecare deces este tratat cu demnitatea cuvenita si se incearca sa se usureze trecerea decedatului in nefiinta pentru famlie, rude si toate persoanele ce au legatura cu inmormantarea.
Astfel s-au pus la dispozitia familiei, servicii printre care, transport, aranjamente florale, mese, intocmirea documentatiei ajutorului social.

Casa funerara Luca a aparut din nevoia de o alternativa la ceea ce este in momentul de fata disponibil in domeniul serviciilor funerare. Serviciile funerare sunt mentinute la un standard ridicat astfel incat sa nu determine nemultumiri indiferent de categoria sociala care le solicita.

De fiecare data cand un client apeleaza la serviciile firmei funerare este coplesit de durere si tristate in suflet, iar firma funerara, in primul rand, nu incearca sa ii ofere un sicriu, ci mai intai sa-l consoleze si sa il consilieze, incercand impreuna stabilirea unui punct de liniste si siguranta prin care acesta sa ne spuna durerile pe care le are pe suflet. Prin consilierea acestuia se urmareste sa se ajute familia sau ca persoana in cauza sa se linisteasca si astfel sa gandeasca cu mintea limpede impreuna cu reprezentantii Casei funerare in alegerea pachetului funerar potrivit lor atat din punct de vedere financiar, cat si estetic.
Casa funerara Luca nu a sfatuit niciodata ca un client sa achizitioneze un anumit tip de sicriu in defavoarea lui financiara, ci s-a optat mai degraba in a hotara impreuna ce sicriu i s-ar potrivi decedatului, luand in calcul aspecte esentiale cum ar fi, inaltimea, greutatea, religia, chiar si culoarea pe care ar fi preferat-o persoana decedata.

La fiecare caz firma de servicii funerare a intrebat familia despre ritualurile religioase in care doresc sa fie inmormantat decedatul luand notite de acest aspect si actionand ca atare pentru inmormantarea persoanei in cauza, in comformitate cu datinile fiecaruia. Din acest motiv, Casa funerara Luca asigura tot ceea ce este necesar pentru o inmormantarea, sau dupa caz, pentru o incinerare.

Pe site-ul firmei funerare sunt prezentate in detaliu pachetele funerare complete atat pentru inmormantarea clasica, cat si pentru incinerare. In cazul in care sunt clienti care isi doresc o inmormantare de lux sau sa schimbe anumite lucruri din pachetele funerare, orice optiune a familiei se ia in considerare si se personalizeaza ca atare pachetul funerar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu