luni, 17 februarie 2020

Se apropie ziua ta? Organizează o petrecere! Ghid step-by-step

Ziua de naștere poate fi o ocazie ideală pentru organizarea unei petreceri. Însă, de la o simplă idee până la pregătirea ultimelor detalii este cale lungă. Așadar, Budureasca te ghidează în organizarea petrecerii tale, astfel încât să te bucuri de o experiență plăcută fară prea multe bătăi de cap.
Și cele mai bune experiențe încep cu un vin roșu din crama Budureasca. Așa că pune-ți un pahar de vin și apucă-te de planificare. Cel mai simplu este să începi de la câteva întrebări simple.
• Care este tematica?
• De ce buget dispui?
• Pe cine inviți?
• Câți invitați vei avea?
• Unde se ține petrecerea?
• Locuința personală ar putea găzdui numărul de invitați pe care îl ai în minte?
• Ar fi mai bine să organizezi petrecerea la restaurant?
Dacă ți-ai răspuns la aceste întrebări, amintește-ți că atenția la detalii este cea care face diferența. Așa că poate poți pregăti niște invitații mai deosebite, în acord cu tematica petrecerii. Lasă-te ghidat(ă) de propria creativitate și dă un search pe net pentru a accesa mai multe surse de inspirație.
Întocmește o listă cu vinurile pe care dorești să le cumperi și ține cont de gusturile invitaților tăi când faci asta. Dacă îți este greu să alegi, îți recomandăm să te îndrepți către un vin roșu produs la crama Budureasca.
Unul dintre cele mai apreciate vinuri autentice romanești este Feteasca Neagră, din gama Budureasca Premium – un vin care sastiface până și cele mai pretențioase gusturi. De un roșu rubiniu închis și cu arome intense de mure, acest vin corpolent merită asociat cu cele mai bune mâncăruri: fripturi, vânat, carne roșie, paste sau brânzeturi. Ai libertatea de a pregăti cele mai grozave rețete, ideale pentru ziua ta de naștere.
Dacă te gândești serios la un vin dulce foarte apreciat de către specialiști merită să alegi un Cabernet Sauvignon din gama Origini. Este tentant prin culoarea sa - un roșu purpuriu închis, dar cele care te ademenesc cu adevărat sunt aromele de gem de prune și lemn afumat, completate de un gust intens. Temperatura recomandată de servire este între 18 și 20 de grade, iar la capitolul asocieri culinare îți recomandăm să îl servești alături de brânzeturi sau deserturi.
O altă opțiune este Merlotul din gama Budureasca Organic. Cu gust fructat, o combinație inedită de fructe de pădure coapte, acesta nu este un vin pretențios, așadar cu siguranță se va afla în topul preferințelor invitaților tăi și, în plus, îl poți combina cu diferite tipuri de mâncare: de la mezeluri fine la carne roșie, albă sau de porc la brânzeturi sau legume.
Dacă ai invitat oamenii, ai cumpărat câteva sticle de vin roșu Budureasca, mâncarea este pregătită, clar nu mai rămâne nimic altceva decât să te ocupi de muzică și atmosferă. În funcție de tematica petrecerii și de gusturile invitaților poți să creezi un playlist pe Spotify și lasă distracția să curgă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu