duminică, 3 octombrie 2021

Alege să ai parte de o vacanță pe care nu o vei uita niciodată

Situat strategic între trecut și prezent, Egiptul îi ademenește pe turiști prin misticism și prin mister. Un charter în Hurghada este cu certitudine o soluție foarte plăcută pentru toți iubitorii acestei civilizații, în care veți avea ocazia să admirați simbolurile ale sacre ale ei.

Moscheea Al Mina 

Moscheea Al Mina este una dintre cele mai frumoase și mai impresionante locații cu care vă veți putea începe zilele de vacanță în Hurghada. De ce? Ei bine pentru că este indicat să începi vizitele de aici într-o formă cât mai simplă, într-o locație superbă, din punct de vedere estetic, dar care reușește să te reîncarce cu o energie pozitivă. Înconjurată de misticism și de sublimitate artistică, moscheea reușește să iasă în evidență și prin înălțimea extrem de ieșită din comun. Aceasta se situat chiar în apropierea coastei Mării Roșii, ceea ce face ca apusurile soarelui să se vadă absolut superb din această zonă.

Eldahar Market

Piața de fructe, așa cum mai este numită de către localnici este locul perfect în care te vei putea bucura de o atmosferă autentică egipteană a unui spațiu aglomerat. Desigur, imediat cum vei păși aici te vor da pe spate aromele din aer, ale fructelor proaspete care abia așteaptă să fie gustate și cumpărate. Vei simți o plăcere extraordinară în momentul în care te vei bucura de tot ceea ce înseamnă mirosuri parfumate de banane, smochine sau curmale.



Zona Marina

Fiind cunoscută ca una dintre cele mai celebre zone din Hurghada, această parte a orașului reușește să îmbine complet modernul cu tradiționalul într-un dans superb al artefactelor turistice. Aici veți ajunge dacă sunteți pasionat de mâncare și de aromele delicioase pe care le au preparatele de aici. Peisajele superbe, locațiile luxuriante și plimbările lungi sunt rețeta succesului pentru un concediu perfect.

Insulele Giftun

Aceste insule sunt celebre pentru plajele superbe pe care le pun la dispoziție, dar și pentru nisipul fin care este atât de alb și care poate fi foarte ușor confundat cu zăpada proaspătă. Locațiile de aici sunt pline de plante exotice, iar apa complet albastră este perfectă pentru ca tu să practici un sport nautic. Dacă ești pasionat de acest fel de aventuri, atunci aici vei putea să participi la sesiuni se snorkeling, care te vor ajuta să descoperi adâncurile mării Roșii și toate secretele pe care le are la dispoziție.

Peninsula fascinantă a Golfului Soma

Aceasta este o locație pe care nu trebuie să o ratezi în momentul în care vizitezi Hurghada. Situat la aproximativ 45 de km de aeroport, Golful reușește să ofere unul dintre cele mai frumoase și mai aspectuoase peisaje posibile, priveliștea fiind una care te va lăsa fără cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu