vineri, 5 noiembrie 2021

Madrid - orașul în care viața se simte într-un mod cu totul diferit

De departe, Spania este una dintre destinațiile de vacanță pe care le aleg tot mai mulți turiști din toată lumea. Renumită pentru cultura sa solidă și nealterată de schimbările de civilizație care au loc în lume, Spania rămâne un loc în care te poți bucura de tradiție, obiective turistice, gastronomie și o viață ușor agitată, dar plăcută, energizantă. Astfel, Fabrica de Vacanțe vă propune să alegeți un citybreak în Madrid până la finalul acestui an, beneficiind de reduceri și promoții de vacanță de neratat.

 Dacă vă întrebați de ce merită să alegeți un city break în Madrid, vă spunem că aveți toate motivele din lume, mai ales că este un oraș plin de obiective turistice, pe care nu le veți putea epuiza prea rapid.


Madrid este o destinație de vacanță de top atât pentru cei care locuiesc în Spania, cât și pentru turiștii străini. Cosmopolit, frumos, distractiv și interesant, există ceva de descoperit în fiecare colț – atât ziua, cât și noaptea. Vino să explorezi acest oraș vibrant cu familia, prietenii sau chiar singur, pentru că în mod sigur aici vei avea ce să vezi. Madrid vă va primi cu brațele deschise și vă va cuceri în ospitalitatea și căldura sa. Astfel, iată ce puteți vizita aici cu ocazia unui city break în Madrid.

1.     Muzeul Prado

Museo del Prado a fost primul muzeu care a fost inaugurat vreodată în Spania și spun unii în lume. Peste 8.000 de opere de artă ale unora dintre cei mai mari artiști din istorie sunt găzduite în această bijuterie arhitecturală, inclusiv colecțiile de neratat Velázquez și Goya.

2.     Parque del Retiro

Această oază imensă, luxuriantă și verde este ascunsă chiar în centrul orașului și este unul dintre cele mai frumoase parcuri pentru a vă bucura de o plimbare pe îndelete. Duminica, Parque del Retiro devine un loc animat de muzicieni stradali și spectacole de păpuși, iar familiile se adună pentru plimbări cu bicicleta și plimbări. Parcul găzduiește și locurile de expoziție din secolul al XIX- lea ale Palacio de Velázquez și Palacio de Cristal.

3.     Gran Vía

Originile transformării Madridului într-o capitală modernă au început odată cu inaugurarea Gran Via la începutul secolului al XX- lea. Marele bulevard a stabilit peisajul urban pentru construcția unora dintre cele mai emblematice repere ale orașului, cum ar fi clădirea Art Deco Capitol. Astăzi, frumosul bulevard este o destinație de top, plină de teatre, cinematografe, restaurante, hoteluri și magazine.

4.     Stadionul Santiago Bernabéu

Stadionul Santiago Bernabéu aparține Clubului de fotbal Real Madrid. Și-a deschis porțile pentru prima dată în 1941 și de atunci a suferit mai multe recondiționări. În prezent, are o capacitate de 81.000 de locuri.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu