duminică, 27 februarie 2022

Cum sa ai grija de un teren cu gazon artificial pe timp de vara

Gazonul artificial este mai bun decat iarba naturala din mai multe motive: costul intretinerii gazonului natural, conservarea apei, intretinerea usoara etc.

Nu exista noroi, fire de iarba intepatoare si moarte si poti chiar adauga putina captuseala suplimentara. Dar, daca este vara, ce se intampla cu gazonul? Pentru a racori in Timisoara gazon artificial poti incerca cateva metode. Totusi, cand incerci sa pastrezi gazonul rece, nu exista o solutie care sa se potriveasca tuturor. Exista numeroase lucruri pe care le poti face pentru a mentine in Baia Mare gazon artificial placut la atingere, in functie de mediul in care traiesti si de echipamentul pe care il ai la indemana.

Astfel, pentru Bacau gazon artificial si alte zone, poti incerca sa:

  • Pulverizezi gazonul cu apa

Pulverizarea gazonului cu apa este una dintre cele mai simple moduri de a mentine gazonul rece. Gazonul artificial are avantajul fata de iarba naturala ca nu trebuie udat. Dar, o stropire rapida cu apa in lunile fierbinti de vara poate mentine gazonul rece pentru o perioada destul de lunga.

  • Plasezi gazonul la umbra

Prin plasarea gazonului langa copaci sau structuri si departe de lumina directa a soarelui, vet folosi gazonul in avantajul tau si vei avea o suprafata frumoasa care imita iarba si ramane mereu rece.

Daca ai un gazon care primeste o multime de lumina solara, utilizeaza copertine, umbrele de soare, panze de umbra sau orice parasolar doresti pentru a pastra gazonul rece.

  • Montezi sisteme de racire

Astazi exista sisteme de racire care sunt concepute special pentru a mentine gazonul rece in perioadele mai calde, desi acestea trebuie instalate inainte de instalarea gazonului. Ele pot fi o investitie mare, asa ca tine cont de asta inainte de a adauga una.

  • Alegi un gazon pentru clima calda

Unele tipuri de gazon sunt realizate din materiale care sunt special concepute pentru a se mentine rece in lumina directa a soarelui si in climat cald. Asigura-te ca cauti unul care este conceput sau remarcat special pentru proprietatile sale de gestionare a caldurii.

Astfel, daca vrei sa mentii gazonul rece pe timp de vara, umreaza sfaturile de masi sus si bucura-te de un joc la aer liber tot anul imprejur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu