joi, 1 iulie 2021

Auditori profesioniști în servicii de certificare

Dacă ești în căutarea unei companii care să te ajute cu obținerea unor certificări pentru afacerea ta, trebuie să apelezi la Iso Standard, întrucât oferim servicii de consultanță ISO, astfel încât fiecare companie, indiferent de mărime și de domeniul de activitate, să poată beneficia de acest document. De asemenea, echipa Iso Standard îți garantează cele mai scurte termene limită de obținere sau emitere a certificatelor, astfel încât facem tot posibilul să fie totul gata în timp util. Totodată, certificatele obținute de la noi sunt acreditate, astfel încât au acoperire internațională în toate sectoarele de activitate și nu trebuie să faci nimic decât să soliciți o ofertă, iar de restul ne ocupăm noi. Suntem o echipă formată din oameni profesioniști, serioși și cu dorința de orientare către nevoile și solicitările clienților noștri, astfel încât să oferim satisfacție maximă cu privire la serviciile noastre.



 

Servicii complete de consultanță și audit

Iso Standard oferă o gamă completă de servicii cu privire la consultanță și audit pentru diverse domenii, indiferent dacă dorești să obții un certificat de conformitate ISO sau dorești să implementezi un sistem de management care să fie eficient în compania ta. Astfel că dispunem de servicii care au în vedere implementarea, dar și evaluarea sistemului de management organizațional, precum consultanța de acreditare spitale CONAS, pentru implementarea sistemului de control managerial intern, consultanță în autorizare sau atestarea firmelor ANRE ori consultanță pentru acreditarea laboratoarelor de analize medicale. De asemenea, putem aduce în vedere și serviciile de consultanță ISO pe care le punem la dispoziție, precum implementarea sistemului de management al calității, al mediului, al sănătății și securității ocupaționale, al securității informației, alimentelor sau și cel al responsabilității sociale.

 

Diverse avantaje de care poți profita

Prin implementarea acestor sisteme de management, Iso Standard îți garantează că vei putea beneficia de mai multe avantaje cu privire la optimizarea timpului în cadrul organizației, astfel că o acțiune corectivă, pregătirea întâlnirilor de afaceri, colectarea și procesarea indicatorilor vor dura mult mai puțin timp și afacerea va dobândi o viteză mai mare la adaptarea pe piață. În ceea ce privesc avantajele pentru sistemele certificate, acestea se rezumă la reducerea considerabilă și cuantificabilă a costurilor, întrucât vor exista mai puține schimburi de documentație fizică, costurile indirecte vor fi mai mici, investițiilor vor fi mai profitabile înainte de primul an și aducem în vedere și consolidarea imaginii companiei rezultată dintr-o cotă de piață mai ridicată.

 

Solicită o ofertă

Totodată, la Iso Standard dispunem de cele mai bune prețuri de pe piață, astfel că te invităm să soliciți o ofertă direct de pe site-ul nostru, iar echipa noastră îți va răspunde cu maximă promptitudine. Ai încredere în profesioniștii noștri și fii sigur că ai făcut o alegere inspirată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu