duminică, 5 decembrie 2021

Agrafa Print vă posibilitatea de a realiza oferă cărți de vizită ieftine

Dacă există un lucru cu care tehnologia digitală nu poate concura, acesta este contactul uman, prezența fizică și tocmai în acest context cărțile de vizită sunt încă la putere pentru manageri, persoane care ocupă funcții pe departamentul de vânzări și fiecare membru al echipei tale în relație cu clienții și potențialii clienți.

În urma unei întâlniri, în timpul unor evenimente, conferințe, expoziții sau cu prilejul unor întâlniri, cel mai obișnuit și politicos gest de a-i spune interlocutorului tău că vrei să discuți mai pe larg pe proiecte profesionale sau să ții legătura este să îi oferi o carte de vizită. Cartea de vizită este într-un fel semnătura ta pentru a încheia un o primă legătură de afaceri sau parteneriat. Și trebuie să recunoaștem, există o latură captivantă în a le avea mereu la îndemână, pentru că nu se știe niciodată cum poți avea nevoie. Indiferent unde le-ai pune, important este ca interlocutorul tău să poată pune mâna pe datele tale de contact la nevoie.

Această mică parte a afacerii pe care o prezentați persoanelor de contact ar trebui să fie reprezentativă pentru cine sunteți și în conformitate cu strategia vizuală sau de marketing. Ca și în cazul tuturor mijloacelor de comunicare (print sau digital), este bine să păstrați consistența grafică pe cartea de vizită. În caz de dificultate, un profesionist vă poate ajuta să vă definiți identitatea vizuală, iar la Agrafa Print chiar aveți șansa să comandați cărți de vizită ieftine, dar de calitate și cu impact.

Cartea de vizită este în general în format de cartonaș, ușor de strecurat într-un portofel, având o dimensiune aproximativă de 8,5 cm lungime și 5,4 cm lățime. Nici nu știți cum poate cineva vrea să vă contacteze pentru a colabora din punct de vedere profesional. Astfel, nu trebuie să investiți sume colosale, pentru că la Agrafa Print puteți opta pentru cărți de vizită ieftine.

Printre informațiile esențiale care urmează să fie prezentate pe aceste cărți de vizită ieftine se regăsesc:

      Identitatea organizației

      Numele

      Identitatea
Poziția ocupată

      Datele de contact - Aceasta este funcția principală a unei cărți de vizită: să permită partenerului să vă poată contacta cu ușurință. Numărul de telefon, adresa de e-mail și chiar faxul dacă acest lucru face parte încă din mijloacele de comunicare. Ideal este să nu uitați să indicați totul.

      Adresa fizică a instituției pe care o reprezentați - Acesta este un element care se poate dovedi a fi cel mai practic dacă partenerului dumneavoastră va veni să vă întâlnească la sediul dumneavoastră.

      Site - Cu siguranță ați discutat despre activitățile pe care le faceți, dar pentru a vă aminti anumite puncte, pentru a aprofunda altele, este necesar ca partenerul să poată obține informații pe site-ul organizației dumneavoastră.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu