duminică, 5 decembrie 2021

Care este costul unui implant dentar la Stoma Urgent?

Implantul dentar este un dispozitiv medical din titan în formă de șurub, introdus în osul maxilarului. Datorită biocompatibilității sale, osul se va atașa ferm de acest implant, ceea ce confera o stabilitate foarte buna pentru fixarea unei proteze dentare. Implantul face posibila înlocuirea unui dinte lipsa într-un mod foarte estetic cu un rezultat plăcut, deoarece dintele este fix și independent, ca un dinte natural. Implantul dentar face posibilă și fixarea altor tipuri de proteze dentare, precum coroana sau proteza dentara.

Dacă este posibil și nu există urgență pentru extracție, cel mai bine este să plasați implantul direct după extracția dentară. Înlocuirea rădăcinii dintelui cu un implant va ajuta la prevenirea acestei pierderi osoase, ceea ce este benefic. În plus, reduce numărul de intervenții chirurgicale.

Cazurile în care dintele și rădăcina acestuia sunt grav infectate nu sunt întotdeauna favorabile unei plasări directe de implant dentarla cost redus chiar. Uneori, dacă există un abces, este mai bine să așteptați până când rădăcina este extrasă înainte ca infecția să fie îndepărtată. Este necesar apoi să așteptați între 2 și 3 luni între extracție și instalarea unui implant dentar.


Durata de plasare a unui implant dentar este de aproximativ 30 de minute până la 1 oră/implant. Totuși, aceasta nu include lucrările pregătitoare (scaner 3D, pregătirea echipamentului și platformei tehnice, planificarea chirurgicală) și diferitele verificări postoperatorii, deci este necesar un minim de 3 zile pentru toată munca. În plus, dacă pacientul are nevoie de extracții dentare sau proteze temporare, durata tratamentului cu implant dentar poate dura până la 2 săptămâni doar pentru faza chirurgicală.

Durata de viață a unui implant dentar la un cost modic este legată de modul de îngrijire al dinților. Un implant dentar trebuie verificat cel puțin o dată pe an. Controlul constă în trimiterea unei radiografii a implantului către chirurg pentru ca acesta să verifice dacă nu există nicio modificare a masei osoase în jurul implantului.

Dacă este necesar, medicii noștri vă vor recomanda să mergeți la un ortodont pentru a face întreținerea implantului care constă în curățarea în jurul implantului pentru a elimina prezența bacteriilor. Atâta timp cât respectați frecvența controalelor și efectuați tratamente de întreținere atunci când este necesar, un implant vă poate ține toată viața.

La Stoma Urgent puteți să optați pentru implant dentar la un cost cât mai bun, pentru că la noi prețurile pornesc de la 1000 de lei, tocmai din dorința de a vă determina să nu vă expuneți riscurilor ulterioare, amânând fixarea implanturilor dentare din diverse motive.

Astfel, puteți opta pentru un implant dentar la un cost cât mai avantajos, care să vă permită să vă bucurați de micile plăceri culinare ale vieții, precum și de un zâmbet frumos.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu