vineri, 20 iunie 2014

Creaza-ti propriul puzzle

Ce faci atunci cand ai pus o piesa si ai inchis un puzzle din viata ta, apoi o anumita persoana o da la o parte pentru ca nu i se potriveste in puzzle-ul ei/lui? Suntem independenti in dependenta pana la urma.  Tu nu poti sa cresti, daca cel mai mic ca tine nu vrea sa creasca.

Sunt sigura ca ai ajuns si tu pana acum, cel putin o data, in situatia de a fi respinsa/respinsa de cineva. Cu ce ai gresit?? Ai dat tot ceea ce ai putut sa dai referitor la cunostinte si atentie, esti o persoana inteligenta, placuta, si cu care se poate discuta. Poate totusi esti un pic timid/timida si asta te face sa-ti acoperi adevarata personalitate prin afisarea unui ego mai puternic decat e el cu adevarat.

Si pana la urma, ce-ti doresti?? Atentia celorlalti, nu? Corect! Si eu la fel.

Te-ai intrebat vreodata de ce ajungi sa fii respins/respinsa? Imagineaza-ti ce face un om cand e pus in fata unui puzzle de 1000 de piese pe care nu stie de unde sa-l inceapa si ii mai dai si un timp limita pentru a-l face. L-ai sufocat, nu?

Si in plus, nimeni nu vrea un puzzle facut doar din albastru si indigo, spre exemplu. Vrea si verde, si portocaliu si galben. Dap, Rosu caut si eu… se gaseste cel mai greu.

Ai cautat si ai imprumutat toate stilurile posibile pentru a scrie un articol pe blog, cu valoare pentru cititori si demn de a fi citit? Pana la urma vei ajunge si tu la aceeasi concluzie: Toate aceste stiluri sunt ale tale. Si tot ceea ce este al tau e UNIC.

Tu esti singurul/singura in masura sa-i dea VALOARE.

Cum, ai piesa rosie??!! Cat/ce vrei pentru ea?