sâmbătă, 21 iunie 2014

Despre cum se relaxeaza o femeie

Imi place sambata si o laud ca fiind ce mai frumoasa zi din saptamana. O consider ziua mea libera in care fac tot ce vreau, doar pentru mine. Aceasta a fot conventia cu iubitul meu cand ne-am mutat impreuna.

Am fost de accord ca fiecare sa aiba o zi libera in care sa uite de obligatii si de alte responsabilitati . O zi pe care sa o petreaca asa cum considera.Pentru mine aceasta zi inseamna relaxare. Am ales sambata pentru ca in felul acesta pot sa fac mai toate lucrurile care imi plac.

Prin urmare cum arata o zi din viata mea: dimineata ma rasfat cu 30 de minute de exercitii ,apoi o baie calduta cu ierburi de Provence. Dupa ce am terminat cu acest ritual ma asez confortabil in fotoliul meu si continui cartea pe care am abandonat-o saptamana trecuta din lipsa de timp. Alaturi de aceasta adaug o cana mare de cafea fierbinte.

Dupa masa de pranz, de obicei lenevesc in fata laptopului in cautarea unor haine ieftine online. Din experientele trecute am invatat ca in weekend site-urile de profil au la oferta mereu haine ieftine.

Contrar prejudecatilor hainele ieftine online nu sunt cum nimic mai prejos decat cele din magazinele clasice. De fapt daca stau sa ma gandesc hainele comandate online ofera cumparatorului avantajul unui pret foarte bun.

Nu imi plac rautaciosii care dintr-un snobism dus la extrem au o parere proasta despre magazinele online care comercializeaza haine ieftine si care nu sunt produsul unui anumit brand celebru.

Din experienta pot spune ca exista magazine in care gasesti produse similare celor de marca dar a caror calitate este superioara acestora.

Dupa aceasta activitate de shopping online , ziua mea continua de foarte multe ori cu o intalnire in oras cu prietenele mele sau cu sora mea.

Tu cum iti petreci ziua libera?