luni, 11 noiembrie 2019

Imm-urile pot face rost de lichiditati cu doar cateva documente

Daca iti doresti sa iti deschizi propria afacere, cu siguranta, te astepti deja sa te confrunti cu o multime de piedici, insa este important sa gasesti intotdeauna cele mai bune solutii pentru toate problemele. Totusi, cele mai multe batai de cap fac referire la partea financiara intrucat este dificil sa se gaseasca rapid o sursa de finantare pentru imm. Cele mai multe dintre acestea sunt oferite de catre institutiile financiare obisnuite, dar vin la pachet si cu multe minusuri referitor conditiile impuse. Astfel, antreprenorii vor avea parte de mai multe batai de cap intrucat sunt impuse foarte multe reguli stricte, dar, din fericire, aici intervine Omnicredit.

Cu ce te ajuta Omnicredit?
Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din tara noastra, iar produsele si serviciile furnizate sunt dedicate persoanelor juridice. Totusi, urmeaza a fi pregatite si cateva solutii pentru persoanele fizice, ceea ce presupune ca oricine va avea ocazia de a beneficia de cele mai bune conditii de finantare pentru propria afacere.

Solutia pe care o cautai
Cu siguranta, exista multe alte solutii catre care te vei putea orienta, insa doar aici vei avea parte de cele mai bune conditii, motiv pentru care merita sa profiti. Daca esti in cautare de finantare pentru imm oricand te vei putea orienta catre o linie de credit ce se obtine in conditii mult mai avantajoase decat la o banca, astfel ca vei avea parte de mai putin stres. Nu trebuie omisa nici scontarea, un produs financiar care iti ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor de ordin si cec-urilor primite de la clienti avand termen de plata in viitor, fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadenta intrucat Omnicredit ti le a plati pe loc. Si factoringul reprezinta o alta varianta pe care merita sa o ai in vedere intrucat se bazeaza pe acelasi sistem, cu diferenta ca vorbim despre facturi cu termen de plata pana la 120 de zile, caz in care trebuie doar sa cesionezi creantele catre Omnicredit.
Pentru toate afacerile
Solutiile la care ai acces aici se dovedesc a fi ideale pentru toate tipurile de afaceri posibile pentru ca nu sunt impuse deloc limite. Cu alte cuvinte, nu este relevant daca vrei sa iti deschizi propria firma de IT, un magazin cu articole vestimentare pentru barbati, fie un salon de infrumusetare sau poate o florarie ori o spalatorie de covoare, totul este realizabil.
Fara batai de cap
Stii ca scapi de bataile de cap de care ai parte in cadrul institutiilor financiare obisnuite pentru ca in cazul acestora predomina birocratia, dar nu si la Omnicredit, unde nu exista proceduri greoaie si nu e nevoie de dosare stufoase sau fel si fel de asigurari si aprobari pe care sa le atasezi.
Consiliere din partea specialistilor
Nu trebuie omis nici faptul ca aici ai parte de consiliere de specialitate, ceea ce presupune ca intotdeauna vei avea acces la cei mai buni oameni capabili sa gaseasca solutiile ideale chiar si pentru cele mai complexe probleme. Totodata, fiecare antreprenor are ocazia de a dobandi noi cunostinte din domeniul economic prin intermediul carora sa fie mult mai simpla gestionarea propriei afaceri.
Direct online
Bineinteles, poti sa faci si mari economii de timp in conditiile in care activitatea la Omnicredit se desfasoara exclusiv online. In cel mult 30 de secunde iti faci cont pe platforma, apoi incarci toate documentele necesare pentru solicitare, iar in maxim o ora vei primi un raspuns. Astfel, daca acesta este afirmativ, atunci vei primi suma solicitata direct in contul tau, simplu, rapid, fara batai de cap si fara stres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu