luni, 12 iulie 2021

Cum îți poți promova afacerea la noi pe site?

 Thebiz.ro este un site recent apărut, care pune la dispoziția cititorilor cele mai noi știri despre business și economie, alături de informații de interes din spatele afacerilor românești de succes. În intenția noastră de a promova presa de calitate, pe lângă noutățile apărute peste zi, la secțiunea „Interviuri” vizitatorii au la dispoziție o serie de interviuri cu reprezentanții întreprinderilor românești.

 

Echipa din spatele acestui proiect mass-media își propune să aprofundeze anumite subiecte, prin discuții cu diferite personalități care s-au remarcat în domeniul afacerilor, astfel încât să pună la dispoziția cititorilor informații care să le vină în ajutor atunci când sunt puși în situația de a lua decizii, de pe urma cărora persoanele din jur pot fi afectate în bine sau în rău.

 


Am început să „vânăm” cunoștințele prietenilor care activează în domeniul afacerilor, iar răspunsurile afirmative au început să apare. Ulterior, ne-am mărit baza de date cu persoane mai puțin cunoscute sau chiar nemaiauzite. Thebiz.ro a început să prindă viață încetul cu încetul, iar persoanele intervievate s-au declarat mulțumite, promovând articolele noastre pe paginile lor oficiale.

 

Încă de la început, am mers pe ideea „oferă-ne un interviu, iar noi îți facem cunoscută afacerea”. Indiferent că vorbim despre întreprinderi mici din România sau despre companii cu sute de angajați, întrebările sunt aceleași, însă răspunsurile din ce în ce mai diferite. Echipa noastră a vrut mai mult decât să se rezume la analize preluate sau știri explicate pe înțelesul tuturor. Am vrut să facem ceva nou și de interes general, astfel încât cei care vor să-și dezvolte un business și sunt la început de drum să poate beneficia de sfaturile unor afaceriști cu experiență.

 

Totodată, aceste interviuri dezvăluie niște oameni care au reușit să pună pe picioare o afacere de la zero sau oameni care au atins un alt nivel, investind tot mai mult, vrând să-și lărgească domeniul de activitate. Un lucru surprinzător și încurajator este faptul că mulți afaceriști au ajuns să înregistreze profituri uriașe, fără să beneficieze de o educație antreprenorială în facultate. O persoană autodidactă poate la fel de bine să obțină ce-și dorește.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu