marți, 31 august 2021

5 motive pentru a-ți construi piscina toamna


 

Mulți oameni presupun că cea mai bună perioadă pentru a construi un bazin este vara. Cu toate acestea, realizarea unei piscine pe timpul toamnei ruginii are multe beneficii.

Iată 5 motive pentru a-ți construi oaza de relaxare în toamnă:

1.Temperaturi ideale

Vremea de toamnă este perfectă pentru construcții în aer liber. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că echipa de construcții nu mai suportă căldura toropitoare, cum se întâmplă în cursul verii sau că îngheață de frig cum pățesc cei ce construiesc iarna. În plus, muncitorii vor fi mai eficienți  datorită faptului că temperatura este potrivită pentru construcții, nici prea caldă nici prea rece.

2.Prețuri mai mici

Marea majoritate a oamenilor, contrar credinței  populare, aleg să construiască primăvara o piscină, deoarece, sătui de frigul iernii își doresc să întâmpine vara într-un mod distractiv și grandios. În concluzie, cea mai mare cerere de construcție piscine din beton este atunci, ceea ce determină și prețurile să crească și disponibilitatea constructorilor să fie redusă, dacă nu te hotărăști din timp.

În schimb toamna, solicitările scad, iar echipele de muncitori sunt dornice de lucru, cât mai mult timp pe parcursul anului, astfel, ai avantajul de a negocia și obține un preț mai mic.

3.Gata de înot

Când îți  construiești piscina în toamnă, ai garanția că imediat ce vremea îți permite, te poți bucura de prima baie. Astfel, comparativ cu cei ce se apucă primăvara de treabă, tu vei fi gata de înot în prima zi în care mercurul din termometre va urca peste 25 de grade Celsius.

4.Posibilități de amenajare a teritoriului

După cum am spus chiar de la început, toamna este momentul schimbărilor. Astfel că, dacă te-ai hotărât să aduci un plus curții tale și îți instalezi o piscină nouă, ar fi bine să iei în calcul și aspectul pe care îl va lua grădina ta. Profită de natură, iar dacă ai un copac falnic în curte de exemplu, te poți folosi de el pentru a crea o zonă de umbră asupra piscinei. De asemenea poți adăuga diverse elemente din piatră sau flori multicolore. Astfel întreaga curte din spate îmbracă o haină nouă, ca de sărbătoare, în întâmpinarea noii oaze de relaxare.

5.Adaugă  o cadă cu hidromasaj

În timp ce piscina ta este în curs de construire, de ce să nu vii cu un plus, adăugând o cadă cu hidromasaj? Căzile cu hidromasaj oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate și le poți folosi chiar și pe parcursul iernii. Este posibil ca vremea să nu îți permită să te scufunzi în piscină, dar cu siguranță vei fi atras de o baie în cada cu hidromasaj nou-nouță.

Concluzionând

Există multe motive pentru care să alegi să îți construiești o piscină toamna, însă decizia este doar a ta. În funcție de bugetul alocat și de momentul în care te hotărăști că îți dorești o piscină vei lua hotărârea în legătură cu cea mai prielnică perioadă pentru a-ți transforma visul în realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu