vineri, 10 iunie 2022

Implantologie dentară - beneficii și avantaje pentru pacienții clinicii Stoma Urgent

Peste 500.000 de oameni aleg în fiecare an beneficiile implantologiei dentare pentru a-și înlocui dinții lipsă. Un implant dentar este diferit de orice alt tratament, deoarece reconstruiește întreaga structură a dintelui de la rădăcină în sus. Drept urmare, vă puteți bucura de câteva avantaje care nu pot fi obținute folosind o altă metodă decât implantologia dentară. Dar, mai multe detalii despre această procedură și avantajele ei, vă propunem să discutăm prin intermediul acestui articol, care nu face altceva decât să sublinieze în ce măsură vă poate fi utilă implantologia dentară, în cazul în care o luați drept opțiune de tratare a problemelor specifice.

Un implant dentar este cea mai bună soluție pentru a înlocui un dinte pierdut. De fapt,  s-a constat de-a lungul anilor faptul că implantologia dentară are o rată de succes de peste 95%. Cu îngrijirea potrivită, cum ar fi menținerea igienei bucale, implantul dumneavoastră dentar are potențialul de a rezista pentru totdeauna pentru a vă trata definitiv pierderea dinților.

Implantologia dentară, pe de altă parte, este extrem de ușor de asimilat de către organism. Osul maxilarului fuzionează cu stâlpul implantului dentar printr-un proces numit osteointegrare. Restaurarea va avea o bază solidă pentru a rezista presiunii mușcării și mestecării obișnuite. Veți avea o replică aproape perfectă a dintelui, restabilind până la 70% din forța naturală de mușcare.

În altă ordine de idei, când lipsește un dinte, se va pierde inclusiv din densitatea maxilarului, deoarece nu este stimulat de rădăcină. Veți avea un risc crescut de carii, boli ale gingiilor și pierderea suplimentară a dinților. Un implant dentar este singurul tratament pentru a vă păstra osul maxilar perfect sănătos, intact. Astfel, un stâlp de implant de titan este plasat chirurgical în os pentru a servi ca o nouă rădăcină pentru a vă menține maxilarul puternic și sănătos.

Pierderea chiar și a unui singur dinte lipsă poate avea un efect chiar dăunător pentru stima ta de sine. Umplerea spațiului gol cu ​​un implant dentar îți va da un plus de încredere. Dintele înlocuitor va fi realizat din material integral ceramic pentru a arăta cât mai natural. Prin urmare, acesta este complet personalizat pentru a satisface specificațiile exacte, dar și pentru a se integra în sistemul dumneavoastră dentar cu succes maxim.

Așadar, dacă doriți să beneficiați de toate detaliile de care aveți nevoie cu privire la implantologia dentară realizată în clinica stomatologică Stoma Urgent, vă invităm să consultați pagina noastră web – www.stomaurgent.ro. Aici veți găsi toate informațiile necesare, precum și prețurile aferente acestei tehnici medicale de ordin stomatologic.

Medicii noștri se străduiesc zilnic să găsească soluții optime pentru problemele cu care se confruntă pacienții care ni se adresează în fiecare zi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu