luni, 6 iunie 2022

Vara anului 2022 vine cu o excursie în Deltă

Vă planificați o excursie pe Dunăre din Tulcea? Perfect, pentru că Excursii cu Barca vă propune cele mai interesante plimbări în zona Delta Dunării, care vă vor ajuta să cunoașteți tot ceea ce este mai frumos în această zonă renumită din România. Chiar dacă mulți dintre dumneavoastră poate preferați ieșirile în zonele de munte sau la mare, un loc în care ar trebui să evadați măcar o dată pe an este Delta Dunării. Dacă vreți să faceți cunoștință cu un loc în care timpul parcă stă în loc, iar viața are mai mult farmec, trebuie să faceți excursii pe Dunăre din Tulcea.

Cui se adresează aceste experiențe?

Dacă vă declarați o persoană pasionată de animale sau de plante care trăiesc în zona de Deltă, atunci acesta este locul în care trebuie să ajungeți. Bineînțeles, cu ajutorul unor excursii pe Dunăre din Tulcea, organizate, aveți șansa de a vedea numeroase specii de plante și de animale. Dincolo de multitudinea de specii de faună și floră există vietăți care chiar merită cel puțin observate.  Una dintre priveliștile uimitoare din iunie până în octombrie este nufărul înflorit. Acestea sunt destul de speciale și le puteți găsi pe multe dintre canale și la marginile lacurilor din zonă. Mai mult decât atât, ele sunt un refugiu pentru fauna sălbatică, inclusiv broaște.

De asemenea, aceste excursii pe Dunăre din Tulcea vă dau posibilitatea de a vă relaxa preț de câteva ore pe plajele minunate din zonă. Delta Dunării este locul unde fluviul se întalnește cu marea și sunt multe plaje de vizitat. Acestea sunt un loc grozav pentru a vă relaxa sau chiar pentru a vâsli în apă.  Există multe plaje îndepărtate unde poți avea plaja doar pentru tine și unde poți simți că întreg teritoriul îți aparține. Totusi, pentru un plus de socializare și de distracție, în zona Sfntu Gheorghe sunt plaje cu baruri și umbrele de soare de închiriat, astfel încât experiența să fie una cât mai cuprinzătoare.

Delta Dunării este un loc fantastic pentru a face o drumeție sau o plimbare. Mai mult decât atât, există multe aplicații pentru telefon care vă pot ajuta să găsiți obiective turistice din zonă restaurante, baruri și chiar câteva locuri în care puteți face drumeții lungi pe plajele care mărginesc apele. Așadar, nu vă faceți griji gândindu-vă vă veți plictisi, pentru că nu este cazul, iar Delta Dunării are de oferit câte ceva pentru toată lumea care ajunge aici.

Vara nu înseamnă doar plajă la mare, ci și o escapadă de vreo câteva zile în Delta Dunării, iar dacă vreți să aveți parte de excursii pe Dunăre din Tulcea, Excursii cu Barca vă face călătoria mai ușoară și mai plăcută.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu