vineri, 14 februarie 2020

Lenjerii de pat simple sau cu imprimeu. Care este cea mai buna alegere?


Acasa, in camera de la hotel sau de la pensiune lenjeriile de pat sunt o prezenta nelipsita. Ele ne ajuta sa ne simtim mai bine in timpul somnului, sa dormim mai bine, sunt bune si pentru intretinerea mai usoara a patului si pentru igienizare cat mai rapida. Daca ati studiat cu atentie ofertele magazinelor onlien care comercializeaza lenjerii de pat romanesti ati observat ca sunt cel putin doua tipuri de astfel de lenjerii: lenjerii monocrome, simple, si lenjeriile cu imprimeu.
Lenjeriile simple, cu o singura culoare pot fi socotite ceva mai rezistente, sunt usor de spalat, de intretinut, culoarea nu iese la spalari, rezista bine la uzura, la calcare. Saturatia culorilor este mai mare la lenjeriile simple pentru pat, deci numarul de spalari care pot afecta culoare este foarte mare. Tesaturile din bumbac de calitate garanteaza fixarea mai buna a pigmentilor in materiale si o culoare mai placuta chiar si dupa n spalari la masina automata. Poate singurul lor dezavantaj este cel legat de monotonie, avand aceeasi culoare nu prea sunt atat de bine primite mai ales de catre copii, micutii vor ceva mai „dinamic”, mai interesant. Nici adultii nu se obisnuiesc prea bine cu lenjeriile simple, monocrome, le prefera pe cele cu imprimeuri diverse, originale, de gasit si pe site-ul Armonia Textil.
Avand o singura culoare e mai usor sa vezi cand se murdareste, rezista mai bine la murdarie lenjeria monocroma, este si mai simplu de intretinut atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie. Lenjeriile monocrome simple se potrivesc mai usor in orice decor, se asorteaza mai bine cu restul elementelor de decor si pot sa puna in valoare patul sau zona patului ceva mai bine.
De cealalta parte lenjeriile de pat cu imprimeuri sunt foarte populare si sunt la mare cautare. Imprimeurile diferite sunt potrivite pentru toate dormitoarele sau paturile, atmosfera se schimba imediat si monotonia dispare daca folosim lenjerii de pat cu imprimeuri excelente si unice. Imprimeul va rezista foarte bine la spalari, nu se decoloreaza rapid tesatura, rezista mai bine la murdarie o lenjerie care are si imprimeuri. Lenjeriile cu imprimeu sunt mai interesante, mai elegante, sunt moderne si elegante si reusesc sa se integreze perfect in orice decor.
E foarte simplu sa gasim in online lenjerii cu imprimeuri, la Armonia Textil sunt multe modele de lenjerii care au si imprimeu, le aveti incluse in ofertele cu lenjerii de pat 1+1 gratis, platiti o lenjerie, a doua e gratuita, puteti alege in orice fel de combinatii, calitatea lenjeriilor e garantata. Lenjeria cu imprimeuri se poate depozita usor in orice spatiu ferit de umezeala, e simplu de spalat si de calcat, nu trebuie sa va faceti griji legat de intretinere. Daca nu stiti cum sa intretineti lenjeriile de pat cu imprimeuri puteti gasi sfaturi si in magazinele online, in pagina de produs. Ofertele 1+1 gratis va permit sa cumparati mai multe lenjerii si sa le schimbati mai des, pentru o igiena mai buna si confort garantat de fiecare data cand stati in pat.
Lenjerii de pat ieftine
Magazinele online au mereu lenjerii de pat ieftine cu imprimeuri de foarte buna calitate, e foarte usor sa le comandati direct de pe site, livrarile sunt rapide, produsele ajung in siguranta la clienti si pot fi folosite imediat. Lenjeriile ieftine au imprimeuri care vor fi pe placul micutilor sau al adultilor, sunt adaptate varstei celor care le cumpara sau pentru care sunt cumparate, producatorii incearca sa vina mereu cu noi modele si imprimeuri, inclusiv unele 3D, asa ca aveti de unde alege. In plus, cu lenjeriile cu imprimeuri va bucurati si de un aspect estetic mai bun, patul va arata mai bine, va fi elegant si modern, textura lenjeriilor e placuta, sunt moi si fine, sunt din fibre naturale, ceea ce le face practice si usor de intretinut indiferent de locul in care sunt utilizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu